• Trouwambtenaar van het jaar
  • Leuk trouwen met Jelle Kuiper, de leukste trouwambtenaar
  • Fotografie door Daphne van Groeningen

Trouwambtenaar

Leuk Trouwen met Jelle als trouwambtenaar

Jelle Kuiper is cabaretier en mag in heel Nederland officieel huwelijken sluiten.  Hij is uitgeroepen tot beste trouwambtenaar van 2014! 

Uit het juryrapport: “Deze trouwambtenaar doet iets met mensen. Je voelt je direct thuis bij hem; het is vertrouwd. Hij trekt de ceremonie niet naar zich toe alsof het zijn show is, maar het bruidspaar staat in het middelpunt van de belangstelling, top!”

Omdat standaard huwelijksceremonies best wat leuker en wat minder stijf kunnen heeft Jelle in 2005 besloten zijn cabarettalent hierop in te zetten. Sindsdien is hij buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij zorgt dat jouw belangrijkste dag van je leven een unieke ervaring wordt, voor jullie én voor jullie gasten. De toon van jullie dag wordt gezet met een ontspannen en intieme ceremonie vol humor en interactie. Dus geen saai of truttig opgelezen verhaal van een trouwambtenaar dat bij elk bruidspaar hetzelfde is. Nee, Jelle maakt er een persoonlijk verhaal van en hij zorgt voor een ceremonie die alles behalve doorsnee is! Dus wil jij je gasten verrassen en zorgen dat er nog weken, maanden, jaren wordt nagepraat over jouw bruiloft? Mail en Jelle neemt snel contact met je op.​​

Wil je op een echt unieke manier trouwen? Kies dan voor een ceremonieel huwelijk met Jelle als jullie trouwambtenaar!

Soms is het zo dat je wil trouwen op een speciale locatie, maar dat het geen officiële trouwlocatie is. Of op een tijdstip dat bij de gemeente niet is toegestaan. Dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Jullie zetten dan je handtekening bij de gemeente op de officiële huwelijksakte (een korte handeling, die ook op maandagochtend gratis kan!). De ceremonie laten jullie vervolgens door Jelle voltrekken. Er kan dan ook een akte ondertekend worden (deze is alleen niet rechtsgeldig) en Jelle zorgt voor het trouwboekje. Op deze manier kun je trouwen wanneer en waar je maar wilt, ook buiten, in de lucht, onder water of bij je schoonmoeder in de tuin!

Heb je vragen of wil je meer informatie over werkwijze en bijvoorbeeld de kosten? Vul onderaan deze pagina het contact formulier in en je ontvangt zo spoedig mogelijk alle info.

 

Reacties

53 reacties
Fennie

Als moeder van de bruid Miriam moet ik zeggen dat we super hebben genoten van de
ceremonie. Hoe is het mogelijk dat je, na zo'n korte kennismaking
met het paar zo'n persoonlijke ceremonie in elkaar hebt gezet. Van mij krijg
je echt de maximale 5 sterren en ik wist wel wie ik zou kiezen als
trouwambtenaar als ik ging trouwen: Jelle Kuiper natuurlijk!

Robbert en Marianne

Hoi Jelle,
Dank je wel voor het sluiten van ons huwelijk afgelopen dinsdag, het was een geweldige aftrap van een fantastische dag. We hebben ontzettend veel enthousiaste reacties gekregen. Iedereen vond het leuk, grappig, anders en vrolijk. We vonden het zelf ook ongelooflijk leuk en hebben genoten.

Michel en Renate

Hoi Jelle,
Het was fantastisch! Heb zo enorm genoten, ik mis het nog elke dag. En super hoe je het gedaan hebt.  Was een gezellige ceremonie zo en wat fijn dat je mijn man nog even op z'n knieën hebt gezet!!! Whaha, briljant!!

Martin en Diana

Wat hebben wij genoten en met ons alle aanwezigen kan ik wel zeggen van jou optreden al Babs!!! Er is de hele week nog over nagepraat. De hele avond verliep super gezellig mede door zo`n ontspannend verrassend begin. Ik wil jou ook namens mijn kersverse echtgenoot Martin bedanken voor je medewerking om onze bruiloft compleet te maken met jou aanwezigheid en grappige woorden! Echt een topper!

Robert en Yvonne

Op 16 mei was het dan eindelijk zover. Wij zouden gaan trouwen en jij zou ons in de echt gaan verbinden.
Wat was dat een onvergetelijk moment zoals jij dat hebt gedaan en verwoord. In een woord; SUPER!
Ook alle aanwezigen waren super enthousiast. Enkele niet getrouwden onder ons willen jou in de toekomst
ook als trouwambtenaar. Jelle, nogmaals onze dank en wat zijn wij blij dat wij onze trouwambtenaar wilde zijn.

Contact