• Jelle Kuiper optreden op maat
  • Jelle Kuiper bedrijfsoptredens

Bedrijfsoptredens

Bedrijfsoptredens en Dagvoorzitterschap

Vele bedrijven en instellingen hebben Jelle ingehuurd voor een presentatie, dagvoorzitterschap of een op maat gemaakte optreden tijdens een congres of zakelijke bijeenkomst. Altijd met  groot succes. Jelle zorgt er altijd voor dat zijn optreden naadloos aansluit op het thema van het congres of de bedrijfsbijeenkomst. Voorbeelden van mogelijkheden Jelle zakelijk in te zetten voor optimale impact op het publiek, de medewerkers of de klanten:

Fakespeech​​

Fakespeech

Fakespeech
Video Fakespeech

Een fakespeech van Jelle is op maat gemaakt. Noem een onderwerp en Jelle treedt op als deskundige. Arbo-deskundige, zorgstelseldeskundige, terrorismedeskundige, communicatiedeskundige of deskundige op het gebied van competentiegericht onderwijs, u kunt het zo gek niet bedenken of Jelle is er op gepromoveerd of heeft er een boek over geschreven. Bezoekers van congressen worden zo op het verkeerde been gezet. Wie is deze stuntelige jongeman? Gaandeweg komen ze er achter dat het een act is. Zo zorgt Jelle voor een luchtige en verrassende afwisseling tussen de serieuze programmaonderdelen op congressen.

Quiz

Een andere rol die Jelle graag speelt is die van quizmaster. Tijdens het congres bedenkt Jelle quizvragen om aan het eind van het congres op ludieke wijze te testen of de aanwezigen er iets van hebben opgestoken. Uiteraard hebben de multiple choice antwoorden een hoog nonsensgehalte. De quiz wordt afgesloten met een heuse prijsuitreiking. De hilarische momenten die dat oplevert zijn een uitstekend middel voor een vloeiende overgang van congres naar bijvoorbeeld een afsluitende borrel.

Presentatie en Dagvoorzitterschap

Presenteren zit Jelle in het bloed. In vele theaters presenteerde Jelle de opening van het nieuwe theaterseizoen. Hij is presentator van het Amsterdams Kleinkunst Festival, presenteert jaarlijks op de Uitmarkt in Amsterdam en is als presentator verbonden aan de jaarlijkse uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs. Ook het bedrijfsleven en de (semi-)overheid hebben Jelle inmiddels ontdekt als presentator en dagvoorzitter. Door zijn vlotte en losse manier van presenteren en vraagstellen is hij zeer veel gevraagd als dagvoorzitter.

Jelle heeft o.a. opgetreden voor:

Achmea  -  AMC  -  Aegon  -  Agis Zorgverzekeringen  -  Albert Heijn  -  Atos Consulting  -  BAM  -  BDO Camps Obers  -  Beatrixtheater  -  Beatrix Fonds  -  Bovag  -  Bouwend Nederland  -  Brandweer  -  Campina - CBS  -  Commit  - Deloitte  - Defensie-  Ernst en Young  -  Formido  -  FrieslandCampina  -  vele Gemeenten  -  GGD  -  Hypotheek Shop  -  Interpolis  -  Kadaster  -  Kenteq  -  Kluwer  -  KPN  -  KPMG  -  KWF Kankerbestreiding  -  Mercedes Benz - Ministerie van Financien  -  Ministerie van Verkeer en Waterstaat  -  Ministerie van Economische zaken  -  Ministerie van Binnenlandse zaken  -  Nibra  -  Oranjewoud  -  Philips  -  PON  -  Postkantoren  -  PriceWaterhouceCoopers  -  Rabobank  -  ROC  -  Rijkswaterstaat  -  Sodexho  -  Sogeti  - TNT -  T-Mobile  -  Topticketline  -  Univeriteit Amsterdam  -  Universiteit Tilburg  -  UWV  -  VVV

Jelle is exclusief aangesloten bij de SPEAKERS ACADEMY. Wilt u meer informatie over mogelijkheden, beschikbaarheid en/of kosten dan kunt u contact opnemen met de Speakers Academy.

Klik hier voor Speakers Academy

Reacties

17 reacties
Buurkracht

Ha Jelle,
Ontzettend bedankt voor je bijdrage aan onze Buurtendag. Zoals ik stiekem wel verwacht had (en jij natuurlijk bij voorbaat al wist) was het een groot succes. Heel veel positieve reacties gehoord.
 

UVW

Hoi Jelle, bij deze willen we je nogmaals hartelijk bedanken voor je bijdrage aan onze medewerkersdag.  Op een schaal van 5 scoort je fake speech een 4 (je hoort bij de twee hoogste scores);  een prachtig resultaat. De “wandelgang” geluiden waren ook zeer positief.

Nogmaals dank en wellicht tot ziens!

 

GGD

Nogmaals dank voor je bijzonder leuke bijdrage aan onze personeelsbijeenkomst! We hebben heel veel leuke reacties ontvangen.

Driessen HRM

Nogmaals dank voor je inzet op ons Jaarcongres HRM. We heben vele positieve reacties ontvangen. We kijken terug op een geslaagd congres!

 

O2

Ontzettend bedankt voor je bijdrage aan het symposium. We krijgen niets dan lof terug! Grappig, professioneel en fijne manier van samenwerken. Dank!

 

Contact